Adverteren op vvm.info ?

vanaf € 250,00

Adverteren op vvm.info

Via de website worden de leden actueel geïnformeerd over beroepsinformatie en de benodigde gegevens van de verenigingsorganisatie. Het is het platform voor de milieukundigen waar zij onafhankelijke kwalitatieve informatie kunnen vinden en een databank met branchespecifieke gegevens. De site biedt u als toeleverancier uitgelezen mogelijkheden om uw producten en diensten gericht onder de aandacht te brengen aan een zeer geselecteerd publiek.

kosten van adverteren op vvm.info

Op vvm.info kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die vvm.info te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers