Adverteren op waarbenjij.nu?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op waarbenjij.nu

Als jongeren op reis gaan, maken ze bijna zonder uitzondering een account aan op WaarBenJij.nu. De site is enorm populair bij tieners en twintigers. Ze houden er nauwgezet hun verre reis bij om het thuisfront op de hoogte te houden of jaloers te maken. Reisverhalen worden voorzien van foto’s en video’s en vrienden en familieleden laten gelukswensen achter op de site.
Dat maakt WaarBenjij.nu erg interessant voor adverteerders. Niet alleen geven veel reislustige jongeren zelf een schat aan informatie vrij, ook hun publiek komt trouw terug naar de site om hun laatste belevenissen te lezen. De cijfers liegen er niet om: WaarBenJij.Nu trekt ongeveer een half miljoen unieke bezoekers per maand. Er worden 1.5 miljoen notificatiemailtjes gestuurd naar mensen die op de mailinglists van de reizigers staan en per dag verschijnen meer dan 1500 nieuwe verhalen voorzien van talloze foto’s en videofilmpjes.
Dit is voor adverteerders niet alleen een interessante markt omdat hij zo groot is, maar ook omdat de doelgroep nauwkeurig op hun interesses is in te delen.

kosten van adverteren op waarbenjij.nu

Op waarbenjij.nu kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die waarbenjij.nu te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Take-over, advertorial en tekstlink op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers