Adverteren op wassen.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op wassen.nl

Door te adverteren op Wassen.nl bereik je de consument die zich actief aan het oriënteren is voor de aankoop van een wasmachine, wasdroger, vaatwasser of voor ander witgoed. Witgoed kopen is vaak een flinke uitgave voor de consument, daarom oriënteert deze zich (online) goed. Wassen.nl maakt het mogelijk om zeer eenvoudig het beste product te vinden inclusief de laagste prijs. Daarnaast hebben ze per productgroep een expertforum waar de bezoeker vragen kan stellen die snel beantwoord wordt door productspecialisten of andere consumenten.

doelgroep van wassen.nl

de consument die zich actief aan het oriënteren is voor de aankoop van een wasmachine, wasdroger, vaatwasser of voor ander witgoed.

kosten van adverteren op wassen.nl

Op wassen.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die wassen.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers