Adverteren in Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 315,79

Onze vanaf prijs € 300,00

Adverteren in Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief)

TvdP wil informeren en opiniëren door het bieden van praktisch bruikbare en toegankelijke vakinformatie. TvdP beoogt een onmisbare bron van vakinformatie te zijn voor de politie en omringende organisaties in Nederland en Vlaanderen. TvdP is bestemd voor leidinggevenden en staf binnen de Nederlandse politie en binnen andere organisaties (bijzondere opsporingsdiensten, gemeenten, provincies, Openbaar Ministerie, rechterlijke macht, koninklijke Marechaussee, GHOR, brandweer, reclassering, gevangeniswezen) die partner zijn bij de brede politietaak ten aanzien van rechtshandhaving, toezicht in het publieke domein, opsporing van strafbare feiten en noodhulpverlening en voor medewerkers en studenten
van de Politieacademie.

doelgroep van Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief)

Op de WebsitevoordePolitie.nl vindt de bezoeker nieuws, forumberichten, weblogs, thema's en interviews. Veel informatie over openbare orde en gevaarsbeheersing, diversiteit, effectiviteit en efficiency, politievakmanschap, toezicht en opsporing, de politie en haar partners.

Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren in Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief)

In Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Websitevoordepolitie.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in overheid en rechten te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers