Adverteren op Websitevoordepolitie.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op Websitevoordepolitie.nl

TvdP wil informeren en opiniëren door het bieden van praktisch bruikbare en toegankelijke vakinformatie. TvdP beoogt een onmisbare bron van vakinformatie te zijn voor de politie en omringende organisaties in Nederland en Vlaanderen. TvdP is bestemd voor leidinggevenden en staf binnen de Nederlandse politie en binnen andere organisaties (bijzondere opsporingsdiensten, gemeenten, provincies, Openbaar Ministerie, rechterlijke macht, koninklijke Marechaussee, GHOR, brandweer, reclassering, gevangeniswezen) die partner zijn bij de brede politietaak ten aanzien van rechtshandhaving, toezicht in het publieke domein, opsporing van strafbare feiten en noodhulpverlening en voor medewerkers en studenten van de Politieacademie.

doelgroep van Websitevoordepolitie.nl

Op de WebsitevoordePolitie.nl vindt de bezoeker nieuws, forumberichten, weblogs, thema's en interviews. Veel informatie over openbare orde en gevaarsbeheersing, diversiteit, effectiviteit en efficiency, politievakmanschap, toezicht en opsporing, de politie en haar partners.

Websitevoordepolitie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op Websitevoordepolitie.nl

Op Websitevoordepolitie.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Websitevoordepolitie.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.


alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers