Adverteren op weekend-online.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op weekend-online.nl

Weekend-online.nl biedt de dagelijkse dosis nieuws over spraakmakend showbizznieuws, de meest opzienbarende foto's zowel op de rode loper als in de privésfeer en het koningshuis.
Online ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Ook wordt er onder de noemer 'Uit het leven gegrepen' geschreven over op het oog alledaagse, maar toch bijzondere gebeurtenissen uit het ‘gewone’ leven. Bezoekers komen hier voor hun dagelijkse dosis nieuws en vermaak op entertainment. lifestyle en showbizz gebied.

doelgroep van weekend-online.nl

25-49 jaar

kosten van adverteren op weekend-online.nl

Op weekend-online.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die weekend-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers