Adverteren op weer.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op weer.nl

Weer.nl is onderdeel van het wereldwijde bekende Meteo Consult concern en een van de populairste weer websites van Nederland. Meteo Consult maakt deel uit van de MeteoGroup, het grootste weerbedrijf in Europa met kantoren in een aantal landen en klanten over de hele wereld. Meteo Consult, opgericht in 1986, is een allround weerbedrijf en verstrekt op maat gemaakte producten voor consument, media en alle andere zakelijke markten. Het bedrijf heeft een ongeëvenaarde reputatie voor kwaliteit en innovatie op het gebied van weersverwachtingen.

Uiteraard biedt Weer.nl voor adverteerders de meest optimale advertentieformaten en posities met zowel Display Ads als impactvolle advertentievormen en Content Integratie. Bovendien kan zeer gericht getarget worden op reisweer in Nederland, Europa en andere continenten. En natuurlijk kan er ingespeeld worden op de weerseizoenen en mooi en slecht weer.

Ook beschikt Weer.nl over een routeplanner die gecombineerd wordt met het weer onderweg. Voor elke adverteerder de ideale site om zowel bereik, de juiste doelgroep en relevantie te behalen!

kosten van adverteren op weer.nl

Op weer.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die weer.nl te bieden heeft. Wij hebben 28 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers