Adverteren op weerplaza.nl (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op weerplaza.nl (mobiel)

als hofleverancier van een grote hoeveelheid aan uitgaven zoals NU.nl maar ook de NOS weet Weerplaza meer van het weer dan ieder ander.
De iPhone app was de eerste app die het bedrijf lanceerde en geniet inmiddels een flinke bekendheid. Maandelijks gebruiken ruim 75.000 Nederlanders deze app en doen dat vaak dagelijks. Inmiddels zijn er Android en Windows versies van de populaire app en is er een goede mobiele site.
Naast het huidige weer tonen alle apps natuurlijk de vooruitzichten in jouw buurt maar ook in vele andere Europese landen. Daarnaast is de duidelijke regenradar een veelgebruikt onderdeel.

kosten van adverteren op weerplaza.nl (mobiel)

Op weerplaza.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die weerplaza.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 28 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers