Adverteren op Weerplaza.nl (mobiele site)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Weerplaza.nl (mobiele site)

Weerplaza.nl is onderdeel van Infoplaza, een platform voor specifieke toegepaste informatie. Dit platform is nu ook mobiel beschikbaar! Voor adverteerders bestaat door de overzichtelijke wijze van het presenteren van het weer grote mogelijkheden van targeting. Bovendien biedt Weerplaza voor adverteerders veel kansen om rondom de belangrijkste seizoenen te adverteren in een relevant umfeld. Uiteraard biedt Weerplaza.nl ook mobiel voor adverteerders de meest optimale advertentieformaten en posities. Voor elke adverteerder de ideale Weersite om haar communicatiedoelstellingen te behalen op basis van bereik, de juiste doelgroep en in een relevant umfeld.

kosten van adverteren op Weerplaza.nl (mobiele site)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Weerplaza.nl (mobiele site) te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers