Adverteren op weerplaza.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op weerplaza.nl

Weerplaza.nl is onderdeel van Infoplaza, een platform voor specifieke toegepaste informatie. In een jaar tijd is Weerplaza uitgegroeid tot een zeer populaire en betrouwbare weersite met nog steeds stijgende bereikcijfers.

De populariteit van de site is mede bepaald door de op een geheel eigen en overzichtelijke wijze van het presenteren van het weer door o.a Nos-weerman Marco verhoef.

Voor adverteerders bestaat door deze overzichtelijke wijze van het presenteren van het weer grote mogelijkheden van targeting. Naast targeting op de neerslagradar, meerdaagse verwachtingen kan ook op reisweer in Nederland, Europa en andere continenten ingezet worden.

Bovendien biedt Weerplaza voor adverteerders veel kansen om rondom de belangrijkste seizoenen te adverteren in een relevant umfeld. In de Wintersportmaanden rondom weer op de wintersportbestemmingen en in de zomer op o.a. strandweer, BBQ Weer, surfweer en zeilweer.

Uiteraard biedt Weerplaza.nl voor adverteerders de meest optimale advertentieformaten en posities. Naast de nieuwste displayformaten, biedt Weerplaza.nl ook diverse vormen van Content Integratie aan.

Voor elke adverteerder de ideale Weersite om haar communicatiedoelstellingen te behalen op basis van bereik, de juiste doelgroep en in een relevant umfeld.

doelgroep van weerplaza.nl

Mensen die geïnteresseerd zijn in het weer.

kosten van adverteren op weerplaza.nl

Op weerplaza.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die weerplaza.nl te bieden heeft. Wij hebben 24 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers