Adverteren op welingelichtekringen.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op welingelichtekringen.nl

Welingelichte Kringen maakt de nieuwsinformatie die wereldwijd op internet te vinden is beter toegankelijk voor het Nederlandse publiek. De site vervult een gidsfunctie door de lezers met behulp van korte berichten op de hoogte te houden van het allerbeste dat de journalistiek wereldwijd te bieden heeft, onder het motto: lees minder, weet meer. Dagelijks maakt de redactie van wel.nl uit de nationale en internationale media een selectie van bijzondere artikelen, zowel van commentaren als van opvallende nieuwsberichten, achtergrondverhalen, video's en foto’s. Wel.nl bewaart de juiste balans tussen serieuze media en entertainmentnieuws, wat tevens de kracht is van de website. De site is een initiatief van Gerard Driehuis, voormalig hoofdredacteur van HP/DeTijd.

doelgroep van welingelichtekringen.nl

25-45 jaar

kosten van adverteren op welingelichtekringen.nl

Op welingelichtekringen.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die welingelichtekringen.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

uniek bereik: 350.000 / page views: 1.500.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers