Adverteren op Welke.nl editie Home Deco?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Welke.nl editie Home Deco

Welke.nl is een webcommunity in het home-deco segment. Welke.nl gaat over discovery. Over serendipiteit. Je gaat niet primair naar de website als je al precies weet wat je zoekt. Je komt er om verrast te worden. Geïnspireerd en geïnformeerd. Een bezoek aan Welke.nl is als het bezoeken van een markt in Zuid-Frankrijk. Je gaat erheen om je zelf een tijdje te vermaken; maar je loopt altijd tegen iets aan dat je direct wilt kopen. Het is de ultieme vertaling van woonmagazine naar website. Mooie foto’s voorzien van passende informatie. Alle creativiteit uit de hele wereld verzameld op één platform. En allemaal verzameld en verrijkt door medegebruikers. Als het ware Pinterest voor interieurinspiratie.

doelgroep van Welke.nl editie Home Deco

Vrouw, leeftijd 25 - 45 jaar, hoog opgeleid.

Welke.nl editie Home Deco richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op Welke.nl editie Home Deco

Op Welke.nl editie Home Deco kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Welke.nl editie Home Deco te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers