Adverteren op weloveswoppen.com?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op weloveswoppen.com

Weloveswoppen.com is de online fashion community gericht op het creëren van een ‘endless walk-in closet’. Bedoeld voor iedereen die van mode houdt en een overvolle kledingkast heeft. De community maakt het mogelijk om kleding te ruilen en te verkopen. Weloveswoppen.com is een goede aanvulling op een duurzamere levensstijl, mensen die moeten besparen en daarnaast erg handig voor mensen die hun kledingkast eens flink willen opruimen.

kosten van adverteren op weloveswoppen.com

Op weloveswoppen.com kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die weloveswoppen.com te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers