Adverteren op Wendyonline.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Wendyonline.nl

Wendyonline is het online magazine van Wendy van Dijk. Het online magazine gaat in op de zoektocht naar geluk. Op de site komt goed nieuws, lifestyle en advies over een gelukkiger leven. De site is ook het podium voor Wendy's Angels: drie meiden die in 2015 Nederland gelukkiger gaan maken door wensen in vervulling te brengen. Het doel van de site is om mensen handreikingen te geven om positieve in het leven te staan. En om de zoektocht van Wendy van Dijk, naar geluk, op de voet te volgen. Dat gebeurt op een creatieve en afwisselende manier, met veel leuke video's, blogs van coaches, tips voor apps, boeken en uitjes. Recepten, beauty, betaalbare mode, en inspirerende levensverhalen van anderen.

doelgroep van Wendyonline.nl

Geïnteresseerde in recepten, beauty, betaalbare mode, en inspirerende levensverhalen van anderen

Wendyonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle en dieren en natuur

kosten van adverteren op Wendyonline.nl

Op Wendyonline.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Wendyonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers