Adverteren op werken2.0.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op werken2.0.nl

Door het samenbrengen van de kennis en het bereik van marktpartijen en van onze eigen, multimediale communities als HR, Facility, Arbo, OR en algemeen management creëert Vakmedianet een platform dat in staat is meerwaarde te bieden aan iedere professional die in Het Nieuwe Werken geïnteresseerd is. De websites Over Het Nieuw Werken, Werken2.0 en HNWblog behoren alledrie tot dit platform. De websites bevatten actuele nieuwsberichten, achtergrondartikelen, interactieve blogs, dossiers, stellingen en whitepapers. De drie sites staan op plaats 2, 3 en 4 in de Google search.

kosten van adverteren op werken2.0.nl

Op werken2.0.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die werken2.0.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers