Adverteren in werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief)

Werk & veiligheid is een portal voor de preventiemedewerker, veiligheidskundige, KAM- coördinator en anderen die zich bezighouden met arbo, veiligheid en gezondheid en welzijn op het werk. Je vindt hier informatie over de RI&E, het nieuwe werken, de oudere werknemer, pesten op het werk en agressie tegen hulpverleners. Naast nieuws, wet- en regelgeving
en achtergrondartikelen vind je hier casuïstiek, tools, video’s en cartoons.

doelgroep van werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief)

Iedereen die te maken heeft met gezond en veilig werken. Bezoekers van het netwerk zijn voornamelijk: Arbocoördinatoren, Hoofden P&O, KAM-coördinatoren, Preventiemedewerkers, Veiligheidskundigen.

werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, gezondheid en zorg en overheid en rechten

kosten van adverteren in werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die werkenveiligheid.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk, gezondheid en zorg en overheid en rechten te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

De nieuwsbrief van Werk&Veiligheid; verschijnt tweewekelijks op de 2e en 4e dinsdag van de maand. Deadlines voor reserveren en aanleveren van materiaal zijn respectievelijk 2 weken en 1 week voor publicatie.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers