Adverteren op Werkenveiligheid.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Werkenveiligheid.nl

Werk & veiligheid is een portal voor de preventiemedewerker, veiligheidskundige, KAM-coördinator en anderen die zich bezighouden met arbo, veiligheid en gezondheid en welzijn op het werk. Je vindt hier informatie over de RI&E, het nieuwe werken, de oudere werknemer, pesten op het werk en agressie tegen hulpverleners. Naast nieuws, wet- en regelgeving en
achtergrondartikelen vind je hier casuïstiek, tools, video’s en cartoons.

doelgroep van Werkenveiligheid.nl

Iedereen die te maken heeft met gezond en veilig werken. Bezoekers van het netwerk zijn voornamelijk: Arbocoördinatoren, Hoofden P&O, KAM-coördinatoren, Preventiemedewerkers, Veiligheidskundigen.

Werkenveiligheid.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, gezondheid en zorg en overheid en rechten

kosten van adverteren op Werkenveiligheid.nl

Op Werkenveiligheid.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Werkenveiligheid.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal voor plaatsing op de website dient 1 week voor de start van de maand aangeleverd te worden. Reserveren kan tot 2 weken voor de start van de maand.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers