Adverteren op Werktuigen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Werktuigen.nl

Werktuigen.nl is gestart in februari 2000 en is mede door zijn veelzijdigheid aan machines en gereedschappen uitgegroeid tot één van de best bezochte machinemarktplaatsen op dit moment voor de zakelijke sector.

doelgroep van Werktuigen.nl

Voor de ondernemer en professional werkzaam in de bouw; – transport; -industrie; en agrarische sector welke met machines en gereedschappen werkt, is Werktuigen.nl dé marktplaats. Alle machines en gereedschappen vindt u onder één dak en Werktuigen.nl is de plek waar vraag en aanbod elkaar ontmoet.

kosten van adverteren op Werktuigen.nl

Op Werktuigen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Werktuigen.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers