Adverteren op werkweek.nl (nieuwsbrief)?

vanaf € 250,00

Adverteren op werkweek.nl (nieuwsbrief)

Werkweek (1994) is hét startpunt voor buitenschoolse activiteiten. Wijst de weg naar educatie en actie, cultuur en avontuur, binnen- en buitenlandse bestemmingen. Werkweek is daarbij inspirerend en praktisch: regelt voorbereiding, vervoer en verzekering, vindt arrangement en accommodatie, heeft en geeft meningen over prijs en kwaliteit.

doelgroep van werkweek.nl (nieuwsbrief)

Personen in het algemeen voortgezet onderwijs, beroeps- en volwasseneneducatie, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs in Nederland en het secundair onderwijs in België, die beslissen over werkweken en overige (educatieve) uitstapjes.

werkweek.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en onderwijs

kosten van adverteren op werkweek.nl (nieuwsbrief)

Op werkweek.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die werkweek.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Voorkeursplaatsing: toeslag 25%.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers