Adverteren op whitelinefirm.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op whitelinefirm.nl

WhiteLineFirm.nl is onbetwist één van de grotere jongeren weblogs van Nederland. Dagelijks bezoeken tussen de tienduizenden jongeren de weblog. Het is dan ook een platform voor jongeren. Er wordt meegegaan in hun belevingswereld, we verrijken deze met leuke posten, interessante artikelen, mooie acties en alles wat de doelgroep intrigerend vindt. whiteLineFirm.nl is meer dan alleen een weblog, gedurende vijf jaar organiseert de WhiteLineFirm iedere zomer een exclusieve zomertour. Zo wordt er geprobeerd behalve op het internet ook in de realiteit onder de mensen te komen. De grotere Nederlandse feesten zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor, Fabulous maar ook bijvoorbeeld de Sneekweek in Friesland worden met het promotieteam van de WhiteLineFirm bezocht. Op deze feesten wordt het publiek door het promotieteam op de gevoelige plaat vastgelegd, waarna ze deze terug kunnen zien op WhiteLineFirm.nl.

doelgroep van whitelinefirm.nl

Man, leeftijd 18 - 36 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

kosten van adverteren op whitelinefirm.nl

Op whitelinefirm.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die whitelinefirm.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers