Adverteren op Wijlimburg.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Wijlimburg.nl

De website www.WijLimburg.nl is dé ondernemersportal in Limburg en tot in de haarvaten van ondernemend Limburg aanwezig via de dagelijkse nieuwsbrief en de website. Voor en door ondernemende Limburgers en met sterke nadruk op mkb-bedrijven van klein tot groot. De bakker op de hoek leest de dagelijkse nieuwsberichten en ook de eigenaar van het grootste familiebedrijf van Limburg, Vebego met 49.000 personeelsleden in West-Europa. Het aanbod van de journalistieke site varieert van aanbestedingsnieuws (ook gunningen) tot faillissementen, van jaarcijfers tot fusies, van startersverhalen tot de succesvolle rubriek Ondernemer van de Dag.

doelgroep van Wijlimburg.nl

WijLimburg.nl komt iedere dag bij ondernemende Limburgers, bij de beslissers. Of ze nou directeur/eigenaar zijn of de afdeling financiën van een bedrijf runnen.

Wijlimburg.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Wijlimburg.nl

Op Wijlimburg.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Wijlimburg.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers