Adverteren op WIJ.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op WIJ.nl

WIJ Special Media springt in op deze grote informatiebehoefte. Door middel van een compleet pakket van geïntegreerde media wordt de doelgroep, precies op het juiste moment, via het juiste medium bereikt. Dit complete pakket wordt geheel gratis aangeboden aan zwangere vrouwen en vrouwen met een kind tot en met 4 jaar.

doelgroep van WIJ.nl

WIJ Special Media BV, Direct Marketing & Direct Publishing, is sinds 1974 actief op de babymarkt. Binnen de babymarkt richt WIJ Special Media zich specifiek op de doelgroep aanstaande en jonge ouders met een kind tot één jaar.

WIJ.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op WIJ.nl

Op WIJ.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die WIJ.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Overige aanleverspecificaties op aanvraag.
Productiekosten actiepagina € 500
Productiekosten banner € 500

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers