Wild FM pakket - Support RadioBookers

Alles-in-1 voor

Wild FM pakket 15 spots

ADVERTEREN WILD FM

De Noord-Hollandse radiozender Wild FM – ook bekend als Wild Hitradio – is het station van 10 hits op een rij; op Wild hoor je altijd de meeste hits! De zender is door heel Noord-Holland op de FM en langs de gehele westkust van Nederland op DAB+ te beluisteren. Daarnaast natuurlijk wereldwijd via wildhitradio.nl.
Wild FM heeft een jonge doelgroep. Overdag wordt het best gescoord in de leeftijdscategorie 30–45 jaar, tussen 07:00 en 19:00 uur. ’s Avonds verjongt het format en wordt vooral 18–35 aangesproken.

Luisteraars van Wild FM zijn trouw. De meeste luisteraars – hoger opgeleid met een goed besteedbaar inkomen – luisteren al jaren en groeien mee met de zender. De muzikale voorkeur gaat uit naar pop, dance en R&B, in die volgorde ook. Wildradio draait écht de hits. Andere zenders claimen dat, Wild FM maakt de belofte waar. Veel hitmuziek van nu en classics die nooit ouder zijn dan 2000.

KOSTEN ADVERTEREN WILD FM

De advertentiekosten van Wild FM zijn gebaseerd op het aantal seconden zendtijd, het aantal radiospots en het aantal GRP’s. Bij RadioBookers draait alles om transparantie en eenvoud. Het gaat ons erom dat je eenvoudig zélf je radio-advertenties kunt boeken, tegen voordelige prijzen.
Advertentieruimte op Wild FM is in te kopen in drie pakketten: 15 spots, 300 seconden voor € 930,44, 30 spots, 600 seconden voor € 1.152,44 en 45 spots, 900 seconden voor slechts € 1.971,88. Je hebt hierbij de keuze uit 20 voice-overs en een tekstschrijver die jouw radioscript schrijft of aanpast. Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal GRP’s, radiospots (inclusief productie) en het aantal seconden zendtijd.

Wil je adverteren op de radio om luisteraars uit Noord-Holland en verder te bereiken? Adverteer dan nu op Wild FM! Wij denken graag met je mee en adviseren je met genoegen over al onze mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-242 44 22 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers