Adverteren op Wildfm.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op Wildfm.nl

Wildfm.nl is een website van de hitradio Wild FM. Wild FM radio staat bekend om zijn 10 hits op een rij. Het radiostation is te ontvangen in de hoek van Amsterdam-Almere-Zaanstad, Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend en Hoorn. Via de website houdt Wild FM hun luisteraars op de hoogte van welke nummers er worden gedraaid en welk nummer er op het moment wordt gedraaid op de zender.

doelgroep van Wildfm.nl

Liefhebbers voor muziek en media nieuws en luisteraars van Wild FM radio.

Wildfm.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op Wildfm.nl

Op Wildfm.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Wildfm.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers