Adverteren in Winkelcentrum compleet pakket?

prijs op aanvraag

Adverteren in Winkelcentrum compleet pakket

Het winkelcentranetwerk biedt het grootste digitale netwerk van Nederland. Met meer dan 5.500 winkels in de 125 winkelcentra zit je als adverteerder direct op het aankoopmoment, de shopper kan niet meer om jouw campagne heen. het winkelcentrum netwerk biedt de mogelijkheid om perfect doelgroepen als gezinnen met kinderen, jongeren en boodschappers te bereiken. Op toplocaties als Hoog Catharijne in Utrecht, Stadshart Amstelveen en In de Bogaard in Rijswijk bereikt je deze doelgroepen eenvoudig.

kosten van adverteren in Winkelcentrum compleet pakket

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Dit pakket bestaat uit een combinatie van traditionele en digitale objecten in winkelcentra.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers