Adverteren op Winq.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Winq.nl

Winq is een opinierend lifestyle platform voor mannen met een eigentijdse mindset.
Er gebeurt natuurlijk heel veel op de burelen van Winq magazine. Via winq.com houden we je hier natuurlijk van op de hoogte. In vaste rubrieken besteedt Winq aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode, reizen, carriere, persoonlijke verzorging, body&mind; en gadgets.

doelgroep van Winq.nl

Winq wordt gelezen door mannen grotendeels in de leeftijd tussen de 25 en 50 jaar, met een moderne en actieve leefstijl. Uit lezersonderzoek is gebleken dat de lezers zich in het actiefste deel van hun carrière bevinden en een hoog opleidingsniveau hebben.

Winq.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, technologie en informatica , maatschappij, reizen en mode en lifestyle

kosten van adverteren op Winq.nl

Op Winq.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Winq.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Bestanden aanleveren met vermelding "landingspagina"

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers