Adverteren op winterplaza.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op winterplaza.nl

Winterplaza is onderdeel van het Infoplaza netwerk, waaronder onder andere ook de websites Weerplaza, OVPlaza en Verkeerplaza toe behoren. Zoals de naam al doet vermoeden richt Winterplaza zich volledig op winterweer en wintersport.
Winterplaza biedt duidelijke overzichten van de sneeuwval in alle belangrijke wintersport gebieden in Europa (en daar buiten). Zo kun je snel zien hoeveel sneeuw er ligt, hoeveel er de afgelopen maanden is gevallen en wat de verwachtingen zijn voor de nabije toekomst.
Wil je ook zien hoe het er uit ziet in je favoriete skigebied dan kun je de verschillende webcams raadplegen. Daarnaast biedt Winterplaza de mogelijkheid om je te abonneren op het sneeuwalarm, waardoor je als eerste op de hoogte wordt gebracht als er meer dan 5cm sneeuw valt in jouw gebied.
De website wordt voornamelijk in de wintermaanden veelvuldig geraadpleegd door vakantiegangers, zowel in aanloop naar het boekingsproces als daarna. In samenwerking met Winterplaza bieden we verschillende interessante mogelijkheden, waaronder imposante display formaten als billboard en take-overs maar ook branded content en langdurige partnerships.

kosten van adverteren op winterplaza.nl

Op winterplaza.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die winterplaza.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

takeover op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers