Adverteren op woontrendz.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op woontrendz.nl

Je huis is de belangrijkste plek die er is. Iedereen verdient een droomhuis.” Dat is de filosofie achter Woontrendz en het ideaal van oprichtster Hiske Ligtenberg. Het is haar wens om ooit haar eigen droomhuis te realiseren. Met Woontrendz legt ze hiervoor de basis en inspireert ze haar lezers en volgers. Hiske is een eerlijke en nuchtere schrijfster, die samen met gepassioneerde bloggers schrijft over alledaagse woonproblemen die voor velen herkenbaar zijn. Deze worden opgelost met tips, trends, doe het zelf projecten, inzichten en de leukste lijstjes. de eigen fotoproducties zorgen voor unieke ‘binnenkijkers’ en nemen je mee in de zoektocht naar haar droominterieur.

doelgroep van woontrendz.nl

22-55 jaar.

woontrendz.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op woontrendz.nl

Op woontrendz.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die woontrendz.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers