Adverteren op WTF.nl

WTF.nl is de eerste Nederlandse online tabloid. Op WTF vindt de bezoeker vermakelijk nieuws uit binnen- en buitenland. WTF.nl geeft een knipoog naar het leven. De nadruk ligt enerzijds op berichten die verbazen en anderzijds op opmerkelijke verhalen uit de entertainmentbranche.

doelgroep van WTF.nl

WTF.nl richt zich op levensluchtige vrouwen en mannen tussen de 18 en 40 jaar die veel online zijn op diverse devices. De WTFer staat positief in het leven en is nieuwsgierig. Onze doelgroep is actief op social media, modebewust en trendgevoelig.

WTF.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, maatschappij, nieuws en media en entertainment en reality

kosten van adverteren op WTF.nl

Op WTF.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die WTF.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers