Adverteren op xobi.nl

Xobi.nl is een onderdeel van het Casual Gaming netwerk van Sanoma Media. Op Xobi.nl kun je de leukste online spelletjes spelen. De games zijn onderverdeeld in verschillende categorieen, zoals puzzel-, actie- en strategie-spelletjes. Top spelletjes zijn 'Mahjong Fortuna', 'Solitaire' en 'Rainforest adventure'.

doelgroep van xobi.nl

De bezoekers van Xobi.nl zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Met als hobby het spelen van spelletjes.

xobi.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, nieuws en media en entertainment en reality

kosten van adverteren op xobi.nl

Op xobi.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die xobi.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers