Adverteren op Yasmina.marokko.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Yasmina.marokko.nl

Yasmina is dé interactieve online lifestyle glossy voor Marokkaanse meisjes en vrouwen in Nederland. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod door professionele journalisten en fotografen. Veel mode, beauty, lifestyle, tips, gezondheid, kinderen, carrière en actualiteit. Het is een platform waar allochtone en autochtone vrouwen elkaar ontmoeten. Naast een groot forum waar discussies worden gevoerd over onderwerpen als nieuws & actualiteiten, liefde & relaties en lifestyle biedt Yasmina.nl de bezoekers de mogelijkheid om diverse columns te lezen en is er een specifiek chat en dating onderdeel. Wie is Yamina dan? Yasmina is ongeveer 20 jaar, studeert nog en is bijna klaar met haar HBO opleiding. Samen met haar vriendinnen praat ze over van alles, zoals familie, carrière, religie, jongens, toekomst, mode en alledaagse dingen. Een goed verzorgde intelligente vrouw die zich in meerdere culturen thuisvoelt en daarbij altijd zichzelf blijft. Dagelijks trekt Yasmina.nl zo’n 50.000 unieke bezoekers. Gemiddeld logt 1 op de 4 Marokkaanse vrouwen in Nederland tussen de 16 en 35 dagelijks in op Yasmina.nl. Door toevoeging van de compleet nieuwe glossy verwachten we dat dit aantal alleen maar zal toenemen. Uiteraard biedt Yasmina alle belangrijke commerciële formaten om zowel via Display Ads als Non-Display ads te adverteren onder deze interessante doelgroep.

kosten van adverteren op Yasmina.marokko.nl

Op Yasmina.marokko.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Yasmina.marokko.nl te bieden heeft. Wij hebben 19 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever


Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers