Adverteren op Yogaonline.nl (App)?

vanaf € 250,00

Adverteren op Yogaonline.nl (App)

De makers van Yoga Magazine beschouwen het als hun missie, te laten zien hoe goed yoga is voor een mens, zowel lichamelijk als geestelijk. Yoga ontspant niet alleen, het stemt ook milder. En dat is, in een wereld als de onze, pure winst. Toch is het blad allesbehalve zweverig. Per slot van rekening is yoga ook simpelweg leuk om te doen. De vaste thema’s zijn filosofie, gezondheid, en lifestyle.

doelgroep van Yogaonline.nl (App)

Mannen en vrouwen van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in yoga, gezondheid en spiritualiteit. Hoger opgeleid, welstandig, werkzaam, cultureel geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Yoga Magazine wil zowel de beginnende als de ervaren yogi aanspreken.

13-24 jaar: 19%
25-34 jaar: 20%
35-49 jaar: 39%
50 jaar en ouder: 23%

Yogaonline.nl (App) richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, kunst en amusement, mode en lifestyle, reizen en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op Yogaonline.nl (App)

Op Yogaonline.nl (App) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Yogaonline.nl (App) te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers