Adverteren in Yogaonline.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Yogaonline.nl (nieuwsbrief)

De makers van Yoga Magazine beschouwen het als hun missie, te laten zien hoe goed yoga is voor een mens, zowel lichamelijk als geestelijk. Yoga ontspant niet alleen, het stemt ook milder. En dat is, in een wereld als de onze, pure winst. Toch is het blad allesbehalve zweverig. Per slot van rekening is yoga ook simpelweg leuk om te doen. De vaste thema’s zijn filosofie, gezondheid, en lifestyle. Dat betekent een gevarieerd aanbod van filosofisch getinte artikelen naast goed geïllustreerde yogahoudingen. Maar er is ook aandacht voor shopping, wellness en reizen.

doelgroep van Yogaonline.nl (nieuwsbrief)

Mannen en vrouwen van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in yoga, gezondheid en spiritualiteit. Hoger opgeleid, welstandig, werkzaam, cultureel geïnteresseerd en maatschappelijk betrokken. Yoga Magazine wil zowel de beginnende als de ervaren yogi aanspreken.

13-24 jaar: 19%
25-34 jaar: 20%
35-49 jaar: 39%
50 jaar en ouder: 23%

Yogaonline.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, kunst en amusement, mode en lifestyle, dieren en natuur, maatschappij, reizen en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren in Yogaonline.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Yogaonline.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in gezondheid en zorg, kunst en amusement, mode en lifestyle, dieren en natuur, maatschappij, reizen en wetenschap en geschiedenis te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers