Adverteren op z24.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op z24.nl

Beslissers in het SMB (small & medium enterprise) zijn moeilijk te bereiken. Of het nu zzp’ers zijn of ondernemers met personeel, ze zijn ondernemend en dus druk.
Reshift Digital en Z24 hebben de handen ineengeslagen om een unieke bereik propositie te creëren. De content van Reshift Digital -het grootste in informatietechniek gespecialiseerde mediahuis van Nederland- en het specifieke zakelijke bereik van Z24 leveren voor u als adverteerder diverse interessante proposities op. Met meer dan 700.000 unieke bezoekers per maand bewijst de combinatie nu al dat zij een unieke positie inneemt.
De Z24/Tech site behandelt diverse technische onderwerpen, zonder zich te verliezen in een blinde adoratie voor techniek. Van zakelijke infrastructuur tot smart phone, van tablet tot server, van printer tot beeldscherm. Vanuit de optiek van de ondernemer, met doorlopend zijn of haar ROI in het achterhoofd, behandelt Z24 de techniek. Met dossiers, tools, how to’s, business cases, testen, achtergronden, koopoverzichten en koopwijzers. Per maand zullen ongeveer 80 artikelen verschijnen, met een focus op functionele tech en personal tech met zakelijke invalshoek.

kosten van adverteren op z24.nl

Op z24.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die z24.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers