Adverteren radiopakket Zakelijk - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Zakelijk pakket 25 spots

Radiopakket Zakelijk

Het zakelijke pakket van RadioBookers is ideaal om de zakelijke doelgroep te bereiken. Met een radiocampagne bereik je niet alleen de doelgroep op de toonaangevende radiozender BNR Nieuwsradio, maar ook op zenders zoals NPO Radio 1, Sublime FM, NPO Radio 2, Radio 538 en  NPO 3FM.

De zendtijd van het zakelijke pakket is ingedeeld op basis van percentages per zender. Ongeveer 15% van de zendtijd wordt aanbesteed aan BNR Nieuwsradio, 15% aan NPO Radio 1, 5% aan Sublime Fm, 15% aan NPO Radio 2, 30% aan Radio 538 en 20% aan NPO 3FM.

Kosten adverteren Zakelijk Pakket

De kosten van het pakket zijn afhankelijk van het aantal spots die je wil afnemen. Hierin zijn ook de productie kosten van de radiocommercial in meegenomen. Voor € 10.164,22 beschik je over 25 spots die zullen worden verdeeld over de verschillende zenders van het Zakelijk pakket. Wij bieden 50 spots aan voor maar liefst € 16.709,26 Heb je een hoger budget en wil je vaker jouw doelgroep bereiken? Kies dan voor 75 radiospots voor de prijs van € 20.777,75.

Effectief adverteren kan al vanaf een zeer lage prijs. Inclusief de tekstopmaak en het inspreken door één of meerdere voice-overs. Beluister en kies zelf de stem die jouw radio boodschap zal inspreken, wij doen de rest.

Effectief de zakelijke doelgroep benaderen met jouw radio commercial? Boek dan gemakkelijk jouw radiocampagne met een druk op de knop bij RadioBookers.

Voor meer informatie over het Zakelijke Pakket of advies, bel ons gerust even op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers