Adverteren op zeilen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zeilen.nl

Zeilen.nl is voor veel zeilers hun startpunt op internet. Elke werkdag nieuws en nieuwe artikelen, elke dag actuele weerberichten en speciaal voor de website geschreven columns. De Zeilen.nl-redactie houdt de actualiteit bij, beschrijft wedstrijduitslagen en andere opmerkelijke gebeurtenissen. Uniek zijn de video-testverslagen van door de redactie geteste boten. Deze zijn gelijk met de publicatie in het tijdschrift beschikbaar.

doelgroep van zeilen.nl

De Zeilen.nl bezoeker is man of vrouw en heeft een WO of HBO opleidingsniveau. Van de bezoekers heeft 95% een eigen boot. Bijna de helft van de lezers is al meer dan vijftien jaar geabonneerd op Zeilen.

zeilen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op zeilen.nl

Op zeilen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zeilen.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers