Adverteren op zenronline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zenronline.nl

Surf naar de meest complete startpagina voor de vakman en -vrouw in de zonwering, rolluiken, klimaatbeheersing en afsluitingen: www.zenronline.nl. U kunt op deze portaalsite iedere 2 maanden de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde producenten, leveranciers en zonweringsbedrijven te leiden is er www.zenronline.nl, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de consument en de vakhandel.

doelgroep van zenronline.nl

Wederverkopers, assemblage bedrijven, groothandelaren, producenten, leveranciers, architecten, woninginrichters en projectinrichters in Nederlanden België.

zenronline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en mode en lifestyle

kosten van adverteren op zenronline.nl

Op zenronline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zenronline.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tarieven in meerdere rubrieken in overleg.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers