Adverteren op ziekenhuis.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op ziekenhuis.nl

Patiënten komen vaak voor veel vragen te staan als ze na een bezoek aan de huisarts een diagnose of doorverwijzing krijgen. Ziekenhuis.nl vult het kennisgat dat veelal ontstaat na het eerste contact met de huisarts en de eerste diagnose: “Wat staat mijn bijvoorbeeld te wachten als ik een endoscopie of herniaoperatie moet ondergaan? “Welke zorginstelling biedt de beste behandeling? Kies ik het ziekenhuis in mijn woonplaats of kies ik een gespecialiseerde kliniek? ”Ziekenhuis.nl helpt de patiënt bij deze keuze. Daarnaast kan de patiënt op Ziekenhuis.nl terecht voor meer informatie over ziektebeelden, behandelingen en medicijnen.

doelgroep van ziekenhuis.nl

Patiënten van ziekenhuizen

ziekenhuis.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en maatschappij

kosten van adverteren op ziekenhuis.nl

Op ziekenhuis.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ziekenhuis.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers