Adverteren op zin.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zin.nl

Zin is een general interest tijdschrift voor mannen en vrouwen in het midden van hun leven, die ondernemend, positief kritisch en breed geïnteresseerd zijn en willen zijn. Zin is daarom ook een fris, informatief en uitdagend magazine dat staat voor ontplooien, ondernemen en ontdekken. Dat betekent: interviews met inspirerende mensen, spannende en ontspannende verhalen, fraaie fotografie, urgent eigen onderzoek, reportages uit de achtertuin en de wijde wereld, uitdagende, grappige en inzichtelijke columns, praktische tips en vooral veel ontspanning en plezier. Zodat je er zin van krijgt!

doelgroep van zin.nl

De Prime Timers: mensen die in hun optimale jaren zitten, energiek zijn, vrijgevochten, welvarend en met de toekomst nog voor zich. Mensen met ervaring, perspectief, zelfvertrouwen en levenslust. Levensgenieters met tijd en geld. Breed geïnteresseerd. Op zoek naar kwaliteit in alles: leven, activiteiten, reizen en producten. De snelst groeiende bevolkingsgroep van Nederland.

zin.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, maatschappij, reizen, overheid en rechten, kunst en amusement, auto en vervoer, financiering en entertainment en reality

kosten van adverteren op zin.nl

Op zin.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zin.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers