Adverteren op zomerplaza.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op zomerplaza.nl

Wat Winterplaza is voor het winterseizoen, is de website Zomerplaza voor de warmere maanden. De website geeft voor Nederland en vele andere Europese landen een kort weersvooruitzicht. Daarnaast kun je als bezoeker snel inzicht krijgen in wat met mooi weer van belang is, namelijk:
is het fiets- of wandelweer?
kan de BBQ vanavond aan?
kunnen we naar het strand?
is het zeil- of surfweer?
Uiteraard kun je als adverteerder inspelen op de weersomstandigheden en -verwachting. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

kosten van adverteren op zomerplaza.nl

Op zomerplaza.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zomerplaza.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers