Adverteren op zonvak.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zonvak.nl

Zonvak Magazine is een vakblad voor de zonwering-, rolluiken- en raamdecoratiebranche in Nederland en België. Met in iedere uitgave het laatste nieuws uit de branche, markt-ontwikkelingen, nieuwe producten en innovatieve technieken. Zonvak Magazine voorziet de lezer ook tweemaandelijks van nuttige informatie voor de bedrijfsvoering: tips en adviezen over showroominrichting, regelgeving en management. Abonnees van Zonvak Magazine hebben gratis toegang tot de digitale Zonvak Magazine Adres Gids. Dit is een handig naslagwerk dat bekend is als dé wegwijzer in de zonweringbranche. Tevens organiseert Zonvak Magazine voor zijn lezers jaarlijks de verkiezing Zonvakker van het Jaar. Dankzij het aanbieden van veelzijdige en praktijkgerichte informatie is Zonvak Magazine al 30 jaar een belangrijke partner voor professionals in de markt. Uw boodschap kan daar perfect op aansluiten. Adverteren in Zonvak Magazine is effectief en betekend gezien worden door de beslissende zonweringsdetaillisten.

doelgroep van zonvak.nl

Eigenaren en verkopers van winkels in de zonweringsbranche.

zonvak.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en mode en lifestyle

kosten van adverteren op zonvak.nl

Op zonvak.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zonvak.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers