Adverteren op zoover.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op zoover.nl

oor te adverteren op Zoover bereik je de vakantieganger. Zoover is actief in 25 landen en is de best bezochte website binnen de reisbranche in Nederland. Internationaal groeien ze ook steeds verder. Zoover wordt door consumenten veelvuldig gebruikt om zich te oriënteren op een reis. Maar dat de site alleen daarvoor gebruikt wordt is allang niet meer. Tegenwoordig wordt er tijdens de vakantie gezocht naar leuke dagactiviteiten en wordt de weersverwachting voor en tijdens de reis bekeken. Na afloop worden beoordelingen geplaatst en wordt het reisprofiel geüpdate met vakantiefoto’s en video’s.
Kortom Zoover is een begrip in de reiswereld en juist daarom kunnen reislustigen op deze site/apps de reizen van verschillende Touroperators met elkaar vergelijken en zelfs direct boeken. Alles om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meer dan 70% van de Nederlandse vakantiegangers bezoekt Zoover voor en/of na de vakantie. Om beoordelingen van andere reizigers te lezen, om inspiratie op te doen, of om een beoordeling met foto’s en video’s achter te laten.

doelgroep van zoover.nl

consumenten die zich oriënteren op een reis.

kosten van adverteren op zoover.nl

Op zoover.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zoover.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Advertorial op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers