Adverteren op zorginstellingen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zorginstellingen.nl

Zorginstellingen informeert al meer dan 36 jaar directies, inkopers, facilitaire managers en locatiemanagers van ziekenhuizen en zorginstellingen over alle aspecten over onderhoud, hygiëne, inrichting, ict en ver- en nieuwbouw van het zorgcentrum. Met oog voor de gastvrije zorg van cliënten.

doelgroep van zorginstellingen.nl

Managers in ziekenhuizen en ouderzorg, zoals facilitaire managers, inkoopdirecteuren, locatiemanagers,hoofden technische diensten en raden van bestuur van ziekenhuizen en zorginstellingen.

zorginstellingen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op zorginstellingen.nl

Op zorginstellingen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zorginstellingen.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers