Adverteren in Zorgportaal.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Zorgportaal.nl (nieuwsbrief)

De ZorgPortaal.nl familie bereikt meer dan 820.000 unieke zorgprofessionals op jaarbasis. Dagelijks worden vele tienduizenden pagina aanvragen verwerkt. In de afgelopen acht jaren behoort het ZorgPortaal.nl netwerk hiermee tot de best bezochte websites voor en door Nederlandse zorgprofessionals. Binnen een groot aantal webpagina’s is het mogelijk om te adverteren. Wij maken hierbij onderscheid tussen grafische advertentievormen zoals banners en buttons en de content gerelateerde advertentievormen zoals bijvoorbeeld een advertorial in de nieuwsbrief of een vacature binnen de vacaturedatabank. Zowel de grafische als content gerelateerde advertenties roteren in de regel door alle beschikbare locaties. De kosten worden berekend op basis van het aantal maal dat uw advertentie daadwerkelijk is afgebeeld (CPM). Een vaste vergoeding per periode en vaste locaties zijn in overleg mogelijk.

kosten van adverteren in Zorgportaal.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Zorgportaal.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op dinsdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers