Adverteren op Zorgportaal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Zorgportaal.nl

De ZorgPortaal.nl familie bereikt meer dan 820.000 unieke zorgprofessionals op jaarbasis. Dagelijks worden vele tienduizenden pagina aanvragen verwerkt. In de afgelopen acht jaren behoort het ZorgPortaal.nl netwerk hiermee tot de best bezochte websites voor en door Nederlandse zorgprofessionals.
Binnen een groot aantal webpagina’s is het mogelijk om te adverteren. Wij maken hierbij onderscheid tussen grafische advertentievormen zoals banners en buttons en de content gerelateerde advertentievormen zoals bijvoorbeeld een advertorial in de nieuwsbrief of een vacature binnen de vacaturedatabank.

Zowel de grafische als content gerelateerde advertenties roteren in de regel door alle beschikbare locaties. De kosten worden berekend op basis van het aantal maal dat uw advertentie daadwerkelijk is afgebeeld (CPM). Een vaste vergoeding per periode en vaste locaties zijn in overleg mogelijk.

kosten van adverteren op Zorgportaal.nl

Op Zorgportaal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Zorgportaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers