Adverteren op zozitdat.nl

De website van het magazine Zozitdat geeft op speelse, uitdagende wijze inspirerende antwoorden op vragen over avontuur, natuur, sport, techniek en computers.

doelgroep van zozitdat.nl

Zozitdat.nl is de website voor nieuwsgierige kinderen van 9 tot 15 jaar en wordt veel geraadpleegd voor spreekbeurten en schoolopdrachten.

zozitdat.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica , dieren en natuur en sport en fitness

kosten van adverteren op zozitdat.nl

Op zozitdat.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zozitdat.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers