Adverteren via Zuilen Utrecht?

Standaard vanaf € 526,32

Onze vanaf prijs € 500,00

Adverteren via Zuilen Utrecht

Dichtbij de mensen, midden in de stad of op de boulevard, torent de zuil hoog boven het stadsgedruis uit. Het speciale formaat van een Zuil affiche is een statement van durf, stijl en originaliteit en geeft een buitenreclame net dat beetje extra uitstraling. Verlichting van binnenuit, elegant vormgegeven en een dubbel abri-formaat maken de Zuil een even modern als klassiek medium.

kosten van adverteren via Zuilen Utrecht

Via Zuilen Utrecht kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

verspreidingsgebied van Zuilen Utrecht

  • Utrecht

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 690 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De zuilen zijn verlichting van binnenuit en met een elegant vormgegeven en een dubbel abri-formaat maken de Zuil een even modern als klassiek medium.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers