Adverteren op Zwanger.blog.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op Zwanger.blog.nl

Zwanger.blog is een website voor zwangere vrouwen en moeders van pasgeboren baby's, met dagelijks filmpjes van baby's, tips, weetjes en feiten over verschillende rubrieken zoals; zwangerschap, baby's, beroemde mama's, complicaties, onderzoek, gadgets, kinderspullen, bizar, boeken, tijdschriften en de bevalling.

doelgroep van Zwanger.blog.nl

Zwangere vrouwen en moeders van pasgeborene.

Zwanger.blog.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica , gezondheid en zorg, hobbys en interesses, mode en lifestyle, familie en ouderschap en eten en drinken

kosten van adverteren op Zwanger.blog.nl

Op Zwanger.blog.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Zwanger.blog.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers