Adverteren op zylom.com?

vanaf € 200,00

Adverteren op zylom.com

Onze casual games bieden invulling aan de behoefte van vrouwen om zich even te ontspannen en zich te vermaken. Hierdoor staan ze meer open voor commerciële boodschappen dan bij andere vormen van media. Ze komen naar Zylom.nl waar ze ter ontspanning een spelletje spelen. De gemiddelde duur van ieder bezoek is 36 minuten en tijdens dit bezoek worden gemiddeld 2 spellen gespeeld, waardoor de speeltijd per spel ongeveer 18 minuten bedraagt.

doelgroep van zylom.com

gamers

zylom.com richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op zylom.com

Op zylom.com kun je al adverteren vanaf € 200,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zylom.com te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Zowel CPM als CPC adverteer mogelijkheden.

Deze campagnes worden afgerekend op het aantal views per Pre-loader.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers