Adverteren op zzp-bedrijf.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op zzp-bedrijf.nl

ZZP-bedrijf.nl heeft als doel ondernemers in welke hoedanigheid dan ook te voorzien van informatie op het gebied van het ondernemerschap. Als ondernemer is het van belang dat je op de hoogte bent van allerlei zaken die gepaard gaan met het drijven van een onderneming. Kennis, al is het maar op globaal niveau, zorgt ervoor dat je verantwoord bezig bent. Het verantwoord bezig zijn heeft betrekking op iets waar u en ZZP-Bedrijf.nl zelf het helemaal over eens zijn en dat is Ondernemen door te Ondernemen!

kosten van adverteren op zzp-bedrijf.nl

Op zzp-bedrijf.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die zzp-bedrijf.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers